2016 November

A közelgő néhány szabadnapot töltsük békességben, egészségben. Amikor visszajövünk, december 5-én, hétfőn nagy meglepetésben lesz részük a gyerekeknek, mert maga a MIKULÁS fog hozzánk ellátogatni. Az alábbi versikét mondjuk majd neki:

Mikulás-köszöntő 
Mentovics Éva

Édes, kedves Mikulás,
de örülünk néked!
Eljöttél az idén is,
ahogy megígérted.

Látjuk, hogy a tartásod
teli zsáktól görnyedt.
Rakd le nehéz puttonyod,
pihenj meg egy csöppet!

Sok-sok színes ajándék
nyomja fáradt vállad.
Tudjuk, hogy a világot
több százszor bejártad.

Tudjuk, hogy a szánoddal
tovasiklasz újra.
Néhány darab sütivel
gyűjts erőt az útra!

November 29
Hosszas előkészület után újra együtt lehettünk újdonsült barátainkkal, a Mircea Eliade iskola első osztályos tanulóival. A szeretet-barátság kapcsolatunk megerősítése volt az adventi koszorú közös elkészítése.

November 21 - 25
Kedden az Opál szülinapját ünnepeltük vidám együttlétben miután visszatértünk az ovinkba a bábszínházból, ahol megnéztük a Három Kismalac c. előadást. De csütörtökön is mozgalmas napunk volt, mert miután az Emma szülinapját megünnepeltük, az iskolásokkal egy közös programon is részt vettünk, ahol nagyon jól éreztük magunkat.

Ez a hónap sem telt el fontos események nélkül. Az óvónéni édesapjának súlyos betegsége és "hazaérkezése" megrendített mindenkit. Ezúton is köszönjük a kedves szülőknek együttérzésüket és adományaikat a debreceni Kőszikla Alapítvány számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése