2011 December

TALÁLKOZUNK 2012 JANUÁR 16.-ÁN

  BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!
ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Itt a vakáció, vigyázzatok magatokra, és legyen tartalmas az előttünk álló ünnep!

Utolsó héten még volt néhány szép pillanatban részünk. Voltunk bábszínházban, tartottunk egy érdekes angol órát és kicsit belekontárkodtunk az angyalok dolgába, amikor a kis fenyőnket diszítgettük. A csillagszórók pedig egyenesen a karácsonyt idézték meg számunkra....


December 16.
Délelőtt még tartottunk egy kis főpróbát és délután hat órára pedig összegyűltünk, hogy megtartsuk a hagyományos karácsonyváró ünnepségünket. A tiszteletes úr bevezetője után a gyerekek nagyon ügyesen elmondták a verseiket, és karácsonyi énekeket énekeltek. Ezután a termet kicsit átrendeztük és négy különböző csoportban kézimunka tevékenységek folytak mind a gyerekek mind a szülők örömére. Nagyon jól érezte magát mindenki és egyre jobban várjuk a közelgő szenteste örömét!


December 15.
A mai vallásórát a mi tiszteletes urunk tartotta  a gyerekeknek. Nagyon érdekes volt ezúttal tőle hallani a karácsonyi történetet és együtt levonni a tanulságokat.
Fotok a decemberi albumban találhatók.

December 5.
Nagy nap ez egy ovis életében, hiszen személyesen találkozhatott a Mikulással...! Hozzánk is megérkezett és nem jött üres kézzel. A gyermekek nagyon ügyesen bemutatkoztak versekkel és énekekkel. Úgy meghatották a Mikulást, hogy zsákjának az egész tartalmát nekünk adta, nagy örömet szerezve ezáltal mindenkinek.


Elseje nálunk is szabadnap volt, de másodikán már nagy buzgalommal gyártottuk a papírmikulások seregét. Néhány ex-óvodásunk nosztalgiázva vett részt a mai nap eseményein, mivel nekik ma nem csengettek be az iskolába. Mozgalmas nap volt, sok jó emlékkel tértünk haza otthonainkba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése