2012 Június

VAKÁCIÓÓÓ !!
Viszontlátásra szeptemberben!!


Június 19
Mielőtt végleg lezárnánk a tanévet, az öt végzős csemetének egy kis ízelítőt adtunk az iskolai életből. A két tanító néni, Leiti Monika és Roman Melinda, nagyon szívesen vártak és fogadtak bennünket. Reméljük, jó kis kedvcsináló volt ez a látagatás, és ősztől több várakozással és kevesebb félelemmel fognak gyermekeink az első osztály padjaiba ülni.


Június 15.
Lassan itt a vége ennek a tanévnek, aminek méltó befejezése volt a ma délutáni  évzáró ünnepség. A gyermekek nagy lelkesedéssel adták elő Lázár Ervin: "A soványító palacsinta" c. meséjének dramatizált változatát, osztatlan sikert aratva a nem kevésbbé lelkes, de érthetően talán kissé elfogult közönség soraiban.
A második részben a főszerep az 5 iskola felé ballagó gyermeké volt. Sok szép verset, éneket és táncot adtak elő a kisebbek segítségével.
Előadás végeztével pedig néhány önkéntes szülő szíves hozzájárulásával mindenki bekaphatott néhány igazi palacsintát, ami egészen biztos nem soványító volt :) Ezúton is köszönjük szépen a fáradozásukat.
Egy kis beszámoló képekben...


... és kisfilmen:


Június 8-án két fontos esemény is történt. Az egyik délelőtt, a másik délután. Délelőtt megtartottuk a várva várt bicikliversenyt. Mindenki szívvel lélekkel részt vett a vetélkedőn és boldogan viselte a megérdemelt érmeket és vitte haza az okleveleket.
Délután pedig az ebben a tanévben felhalmozott angoltudásukat mutatták be sok énekkel, verssel és játékkal fűszerezve. Köszönjük a tanárnő egész évi türelmét és fáradozását..



Bicikliverseny 2012 június

Angol évzáró 2012 június

Már a hónap első napja is jól kezdődik: gyermeknap!! Az ég nem volt egészen felhőtlen, de a jókedvünk igen. Annak ellenére, hogy a bicikliversenyt elhalasztottuk, mégis egy jót játszottunk: repülőgép eregetési versenyt szerveztünk! A kis konstruktőrök saját maguk indították a saját meghajtású gépeiket. A verseny szoros volt, de nem volt vitás, hogy legmesszebbre a Dominik és a Marci gépe röpült...!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése