2012 December

 Vége az ovinak, elhalkult a gyermekzsivaly, üres a terem, üres az udvar. De mindenki szíve tele van várakozással, a karácsony ünnepének várakozásával. Vajon milyen meglepetést tartogat az idén a számunkra?
Kincsian várjuk válaszaitokat a vakáció után, azaz 2013. január 14-én hétfőn reggel a megszokott időben. 

Békés Karácsonyt és
boldog Új Évet kívánunk
minden gyermeknek és hozzátartozóiknak!!
 

December 14. Karacsonyváró 2012
Már egy ideje erre a napra készülődtünk az oviba, mert ma délután megelevenedtek számunkra a karácsonyi történet szereplői, és mi nagyon szívesen bújtunk a bőrükbe. Nagyon sokan voltak ránk kiváncsiak és senki nem csalódott, aki megnézte a mi kis műsorunkat. Mindenki egy kis csomagot is kapott - egyszercsak a székecskén termett, mialatt a hálás könséggel együtt énekeltük a karácsonyi énekeket. Finom sütikkel jutalmaztak meg bennünket és részt vehettünk a hagyományos kézműves foglalkozáson is, ahol mind a kisebbek mind a nagyobbak találhattak kedvükre valót barkácsolni. A szülők is szívesen bekapcsolódtak az estébe nyúlt tevékenységbe.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult az esemény sikeréhez.
Karácsonyváró 2012




Mikulás
A decemberrel együtt megérkezett a hideg, a hideggel együtt pedig a Télapó!! Egy hűvös délelőtt, mindenki örömére egyszercsak betoppant hozzánk a Mikulás! Be kell valljuk, hogy nem csak kicsit, hanem nagyon vártuk. Annyira, hogy éneket és verset is tanultunk, hogy elmondhassuk neki, amikor eljön hozzánk. Nem hiába tanultuk meg, mert egy hatalmas ládányi ajándékot osztott szét csakis a JÓ GYEREKEK-nek, azaz mind a 21 csemetének.
"Véletlenül" épp arra járt egy fényképezőgép is, és a látogatás alatt szorgalmasan dolgozott:
Mikulás 2012

BRAAAAAK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése