2013 December

Békés, boldog karácsonyt és új évet kívánunk minden gyermeknek és hozzátartozóiknak. 
Találkozzunk 2014 január 7-én !


Karácsonyváró
December 13-án nagyon kellemesen telt a péntek délután, mert jó hangulatú, tartalmas karácsonyváró tevékenységen vettünk részt. A gyermekek verses-énekes összeállítást adtak elő, majd a kézimunkájé volt a főszerep. A kis szorgos kezek nagyon szép alkotásokat készítettek. Szép élmény volt az ismert karácsonyi dalokat közösen énekelni. Köszönet a szülőknek a résztvételért és a sok finomságért, amivel maradandóbbá tették az együttlétünket.
Karácsonyváró 2013





Mikulás
Ahogy a kinti hőmérséklet egyre csökkent, a gyermekek várakozása úgy nőt napról napra, hiszen várható volt, hogy a Mikulás bármikor betoppanhat az oviba. És láss csodát, a Mikulás valóban megérkezett!!
Az első megrendülést hamar felváltotta a barátságos beszélgetés. Szívesen előadtuk a téli énekeinket, amelyeket éppen erre az alkalomra tartogattunk. A Mikulás nagyon tájékozottnak bizonyult minden tekintetben. Mintha személyesen ismerte volna a gyermekeket, sőt, a kívánságaikat is kitalálta, bár ebben nagy segítsége volt a néhány nappal ezelőtt megírt levélnek. Sok szép ajándékot hozott minden gyermeknek, majd boldogan köszöntünk el tőle azzal, hogy jövőre is visszavárjuk az ovinkba, hiszen továbbra is jók leszünk és szót fogadunk a szüleinknek és az óvónéninek.
De a szüleinkről sem feledkeztünk meg, egy kis meglepetést nekik is készítettünk, mert lehet, hogy a Mikulás bácsi a felnőtteknek már nem igazán hoz ajándékot. A rénszarvasos ajtódíszt és és a mikulásos verseket, énekeket a csizmájukba fogjuk rejteni, remélve, hogy nem kis örömöt szerzünk ezzel nekik.

Mikulás 2013


A Mikulásnak és a szülőknek tanult énekek és versek IDE KATTINTVA megtekinthetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése