2016 Május

Újabb képek kerültek fel az anyák napi albumba!

Május 31
Elbucsuztattuk a májusi hónapot és felköszöntöttük Teklát! Isten éltesse sokáig!

Tekla szülinapja


Május 23-27 - "Iskola másképp"
Hétfő: 9,30-kor gyülekező az óvodában, ahonnan a Baritiu utcai szabóműhelyt látogattuk meg. Érdekes szabászati eszközökkel ismerkedtünk meg. A nagyon kedves ott dolgozó bácsik és nénik nagy szeretettel mutatták be a különböző munkafázisokat.

Szabóműhely
Kedd: 10,00-kor gyülekező az óvodában, a Fastus pékségbe vártak bennünket. Újabb szakmával ismerkedhettünk meg: a pékmesterséggel. Elbűvöltek bennünket a hatalmas dagasztógépek és kemencék. Körsétánk végére már az étvágyunk is határtalan volt. Hála Istennek, szíves vendéglátóinknak köszönhetően egy nagy tál csokiskiflit fogyaszthattunk el.

Fastus pékség
Szerda: Antóniával vettünk részt a Hám János óvodában szervezett szavalóversenyen. A többiek otthonról szoríttottak neki! Köszönjük, mert nagyon szépen és ügyesen mondta el Nagyálmos Ildikó, Szeleburdi április c. versét.
Szavalóverseny
Csütörtök: Bicikliverseny!! Gyülekező 9,30-kor az óvoda udvarán, lábhajtásos járművekkel. A Madárka csoport résztvevőivel a Dambovita utcán rajtoltak a lelkes résztvevők. Nagyszerűen sikerült, mindenki átvehetett egy jól megérdemelt érmet és oklevelet.

Bicikliverseny
Péntek: Piknikezés az óvoda kertjében. Lelkesedéssel indultunk el "kirándulni" óvodánk kertjébe és élveztük a fák nyújtotta árnyék hűvösét miközben a Tekláék kertjéből származó finom, ropogós cseresznyét ehettünk.

Piknik 

Május 19.
Árvind 5. szülinapját ünnepeltük meg egy eredeti Thomas tortával. Isten éltesse sokáig!
Arvind szülinapja

Május 13.
Az Északi Színház mesejátékát néztük meg és izgultuk végig, melynek címe: A négyszögletű kerek erdő (Lázár Ervin).

Május 12.
Köszönet az anyukáknak és a gyerekeknek, hogy egy csodálatos anyák napi délutánt tölthettünk együtt. A gyerekek lelkesen és mindent beleadva adták elő a "Csodálatos történet" c. jelenetet, majd szavalatokkal és énekekkel köszöntötték az édesanyákat. A sok finom sütemény között helyet kapott egy nagyon szép torta is, amellyel Rebekát köszöntöttük 5. születésnapja alkalmából.
A közös kézműves foglalkozás sem maradt el, az elmondott verset örökítettük meg falidísz formájában, körbediszítve tavaszi virágokkal.
Mindenki nagyon jól érezte magát, maradandó élménnyel gazdagodtunk valamennyien.
Anyák napja 2016Május 1.-6.
Friss lendülettel és újult erővel kezdtük el az óvodai életünket. Hála Istennek, már az első nap mindenki jelen volt az óvodában. Lelkesen készülünk (bár kissé megkésve), az anyák napi délutánunkra, amire szeretettel várjuk az édesanyákat.

„Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni úgy,

hogy közben mégse fogy el.”

(Anne Morrow Lindbergh)

Drága édesanyám!
Szeretném, ha egy délutánt együtt tölthenénk a Szivárvány Óvodában.
Szeretettel várlak 2016. május 12-én délután 6 órára,
a Szivárvány ovisok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése