2017 Június

BOLDOG VAKÁCIÓT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
VISZONTLÁTÁSRA SZEPTEMBERBEN!


Június 16.
Délután hat órakor kezdődött meg tanévünk évzáró ünnepélye, melynek keretén belül hat drága ovisunktól vettünk búcsút, mert ők ősztől már az iskola padjait fogják koptatni.
Verses, énekes összeállítást mutattak be gyermekeink amit a nagyok "ballagása" követett. A gyermekek megkapták az okelevelet és a jutalomkönyveket. Jutott egy kis édesség is, sőt egy-egy héliumos lufit is hazavihettek. A kedves szülők által készített finomságok enyhítették az elvárás szomorúságának keserűségét. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a közösen elfogyasztott édességek elkészítéséhez. És köszönet Eszti néninek a ballagóknak készített szép tarisznyákért.

Évzáró 2017



MEGHÍVÓ


Jűnius 13.
Szorgos kis kezek készítik a meghívókat a hétvégi nagy eseményre, a közelgő évzáróra.


Június 12.
Kissé előrehozva ünnepeltük a Regi szülinapját mert a hivatalos napja a vakációra esne, és az ovis pajtások után jövőre már az iskolás barátokkal fogja ünnepelni. Isten éltesse sokáig!
Regi szülinapja
Június 10.
Szikrázó napsütés, sok boldog gyerek, vidámság, jókedv! Jól kezdődött ez a nap és a Fennvaló oltalmát kérve és kapva, így is volt ez végig. Emlékezetes napot töltöttünk együtt a Avasi táborban.
A gyermekek fáradhatatlanok voltak, a szülők pedig türelmesek. Köszönjük az együtt töltött időt!

Kirándulás 2017
Ameddig mi élveztük a jó időt és pihentünk, addig Arvind az agyát tornáztatta és sikerült egy nagyon értékes 2. helyezést elérnie a sakkbajnokságon. Gratulálunk neki!!



Kedves szülők és gyerekek!
A szombati (június 10.) kirándulás gyülekezési időpontja délelőtt 9 óra az óvoda előtt. Indulás pedig 9.30, kedvező időjárás esetén (zuhogó eső miatt elmaradhat).
Az utazás kb 1 órát fog tartani (kb 50 km), a kirándulás helyszíne a Luna-Ses üdülőövezet környéke.
A helyszín adottsága miatt az étkezést az otthonról hozott hideg ennivalókkal oldjuk meg közösen (max. 2 étkezés). Kívánságra lehet még szalonnát csomagolni illetve sütni.
Legyen mindenkinél váltóruha, cserecipő és gumicsizma sem árt.
Várunk mindenkit szeretettel!

Június 6.
Matyival szavalóversenyen vettünk részt. Nagyon ügyesen elmondta a versét, gratulálunk!

Matyi szavalóversenyen



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése