2014 Május

Május 16
Kettős említésre méltó eseményen vettünk részt: először Ádám szülinapját ünnepeltük meg, utána pedig bábszínházba mentünk. Nagyon érdekes volt, sok élménnyel gazdagodva mentünk vissza az oviba.
Május 2014

Május 11 - Vasárnap, anyák napja
A Kol. 3-ból szólt az Íge: "És mindent, a mit csak cselekesztek szóval vagy tettel, mindent az Úr Jézusnak nevében cselekedjetek, hálát adván az Istennek és Atyának Ő általa. Ti asszonyok, engedelmeskedjetek a ti férjeteknek, a miképen illik az Úrban. Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, és ne legyetek irántok keserű kedvűek. Ti gyermekek, szót fogadjatok a ti szüleiteknek mindenben; mert ez kedves az Úrnak. Ti atyák, ne bosszantsátok a ti gyermekeiteket, hogy kétségbe ne essenek." Keresztyény családi házirendet tanultunk, ahol a család minden tagjának megvan a maga feladata.
Gyermekeink figyelmesen és fegyelmezetten vettek részt az istentiszteleten. A kis színjáték bemutatása jól sikerült, mindenki nagyon ügyesen elmondta a kis versét. Egy-egy szál rózsát és mosolygós szivecskéket kaptak a végén az édesanyák. Isten éltesse őket!
Anyák napja 
Anyák napjára készülünk, amit május 11-én tartunk meg a templomunkban, akkor tekinthetik meg az édesanyák, nagymamák és a hozzátartozók az énekes-verses műsorunkat, amit az ő kedvükért és örömükért tanultunk meg. Szép ajéndékokat készítettünk erre az alkalomra:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése