2014 Június

Június 17
Az iskolába készülőkkel felkerekedtünk és ellátogattunk a közeli iskolába, hogy ismerkedjenek, barátkozzanak azzal a környezettel, ahova ősztől járni fognak. Több osztályba is bementünk és mindenütt szeretettel és örömmel fogadtak bennünket. A gyermekek egészen felszabadultan és otthonosan érezték magukat, öröm volt látni, milyen hamar beilleszkednek az új környezetbe. Sok sikert az iskolához!!

Iskolások lesznek
Június 16
Délelőtt még volt egy főpróba és délután hat órára összegyűltek a gyermekek, szülők és nagyszülők, hogy ünnepélyesen lezárjuk a hátunk mögé került tanévet.
Az előadás első részében a Csiga család hétköznapjaiba pillanthattunk be Döbrentey Ildikó néni meséje által, mely a körülményekhez képest egy kicsit testre volt szabva. A második részben pedig elballagtak a nagyok, összesen öten nőtték ki az ovit és kezdik ősztől az iskola padjait koptatni. Büszkék leszünk rátok! És ne felejtsétek el, hogy farsangkor visszavárunk benneteket!
Az ovi udvarán pedig lehetőség volt levezetni a feszültséget és meg egyszer felszabadultan játszani, beszélgetni. 
Ézváró 2014Június 13
Ünnepeltünk. A Regi szülinapját ünnepeltük. Egy kicsit előre hoztuk a hivatalos időponthoz képest, de a Feketeerdő torta és a köszöntések, jókívánságok így is érvényesek voltak...!
Regi szülinapja

Június 4
Nagy napra ébredtünk, ugyanis ma került sor a várva várt, immár hagyományos gyermeknapi bicikliversenyre. A gyermekek izgatottan készültek a megmérettetésre és gondosan megolajozott biciklikkel érkeztek az oviba. Rövid előkészület és a szabályok ismertetése után hármasával rajtoltak a gyermekek, mindenki a saját korcsoportjának megfelelően. A versenynek vesztesei nem voltak, csak győztesei, mert mindenki kapott oklevelet, érmet és egy kis édességet is.
Munka után édes a pihenés, elkezdtük tehát az évvégi szerep betanulását, gyakorlását is.
Az esemény képekben:
Bicikliverseny 2014

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése