2018 Június

Június 14 - Évzáró
Délután 6 órától vidám gyermeksereg szállta meg a gyülekezeti termet. Az évzáróra és a iskolába készülődők ballagására gyűltünk össze. A nagytiszteletű úr arra hívta fel a figyelmünket, hogy milyen fontos szó a "köszönöm". Igen, a hálaadás és köszönet napja ez. Hálaadás Istenünknek az egész évi oltalomért és köszönet mindazoknak, akik ezt a tanévet hűségesen és kitartóan végigjárták. Szülőknek, nagyszülőknek egyaránt jár a "köszönöm". De jár az óvó néninek és a dadusnak, valamint Eszti néninek a szép, hímzett ballagótáskákért.
Műsorunk első részében Max Lucado "A legnemesebb" c. írásának dramatizálásával próbáltuk meg a mese mondanivalóját gyermekközelbe hozni éspedig azt, hogy néha úgy gondoljuk, híresnek vagy szépnek kell lennünk ahhoz, hogy különlegesek legyünk. De Isten máshogy gondolja: ő egy bizonyos céllal teremtett minket olyannak, amilyenek vagyunk.
A második részben pedig felnőtt ovisainkat búcsúztattuk. Meghatódva és elérzékenyülve mondta el utolsó szavalatát a tíz végzős gyerkőc. Biztosítottuk a gyerekeket, hogy figyelemmel követjük sorsuk alakulását, az elválás nem végleges, mert már a jövő évi farsangi mulatságra visszavárjuk őket!
Kívánunk mindenkinek boldog és tartalmas vakációt! Viszontlátásra ősszel!!

Ovis évzáró 2018





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése